Klubben

Velkommen til Grimstad golfklubb

Grimstad golfklubb er en vakker og variert 9-hulls park-og skogsbane.

Klubben ble stiftet i 1999, og har per mars 2024 rundt 1020 medlemmer.  Den nye banen stod ferdig i 2008 og ble åpnet av J.J. Ugland 28. juni samme år. Flere av banens utslag har utsikt utover skjærgården, og noen ganger kan man se helt til Homborsund fyr. 

Det er under 10 minutter med bil til sentrum av sørlandsperlen Grimstad, og med attraktive overnattingssteder i nær beliggenhet gjør et besøk til oss en variert og fin ferieopplevelse.  

Her på det blide Sørlandet har vi helårsspill. På vinteren spilles det på matteutslag og vintergreener. Det er pålagt å spille med fairwaymatter for å skåne banen under vintersesongen. Matte kan du få kjøpt på klubben

Vi tilstreber å være en åpen og inkluderende klubb for alle. 

TRENINGSOMRÅDE
Vår driving range er 275 meter lang og har 33 utslagssteder. 
På treningsområdet har vi en flott øvingsgreen, samt en green for chipping og bunkertrening.
Ballautomaten tar betalingskort og ballkort.
Klubbmedlemmer får rabatterte priser. 

For å kunne spille på banen, må man ha gjennomført nybegynnerkurset Veien til golf eller Grønt kort. Man må også være medlem i en golfklubb tilknyttet Golfforbundet, for å ha lokal og nasjonal spillerett. 

Velkommen til golf i solen!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her