Turneringer

Regnskapene.no

Regnskapene.no er en serie med 9 hulls turneringer som spilles over ett halvår der de 4 beste rundene er tellende. Man kan spille valgfrit på dagtid med en makker, eller bli med på løpende start på kveldstid og møte andre tilfeldige og hyggelige golfere.

Det er 12 turneringer på våren og 10 på høsten. Vært halvår har sin sammenlagt vinner. Man kan spille så mange truneringer man vill, men det er de 4 beste som blir tellende.


I Regnskapene.no turneringen blir man delt inn i 4 klasser, som blir bestemt av handicape ditt. Klasse 1 og 2 spiller slag golf, mens klasse 3 og 4 spiller poeng (stableford).

Klasse inndeling:
1. +8.0 - 9.9 slag golf
2. 10.0 - 22.9 slag golf
3. 23.0 - 35.9 poeng
4. 36.0 - 54.0 poeng

Det er også en premie til vinneren av brutto klassen (uten hcp).
Premien inkluderer en ukes opphold i Spania med flybilletter, hotellopphold og fire runder med golf.

Kriterier for å vinne. Brutto klasse - Det er brutto score som gjelder (uten HCP) - Dine 4 beste bruttoscorer på våren pluss dine 4 beste bruttoscorer på høsten teller. (Ved lik totalscore er det siste tellende runde som gjelder, er det fortsatt likt er det den nest siste runden som avgjør, o.s.v.)

Disse turneringene er veldig nybegynner venlige, og det anbefales til alle som ikke har spilt turnering før og teste dette ut.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her