Sponsor - Sponsor- og samarbeidsprogram

Bli vår samarbeidspartner

Grimstad golfklubb ønsker å et godt samarbeid med lokale aktører. 

En sponsor/samarbeidsavtale med oss er en vinn-vinn-situasjon. Klubben får økte midler til å videreutvikle fasilitetene og tilbudet til våre medlemmer og gjestespillere, samtidig får lokale bedrifter verdifull eksponering. 

Vi tilrettelegger også bedriftsdager for teambuilding eller relasjonsbygging. Vi tilbyr fleksible løsninger, og skreddersyr en løsning for deg og din bedrift - om det er en introdukusjon til golfens verden, spill for golf/aktivitetsgruppen i bedriften, turneringer, eller en golfrunde med dine viktigste kunder. 

Det er mulig å leie Iglandstua, som er et flott lokale med møtebord og mange sittegrupper, lerret og projektor, samt puttematte og dartskiver. Lokalet egner seg dermed perfekt til både sosiale og bedriftsrelaterte aktiviteter. 
 
I 2023 fortsetter vi med å utvide og forbedre sponsorprogrammet for å gjøre det mer attraktivt for både nåværende og potensielle sponsorer og samarbeidspartnere. 

Ta kontakt med vår daglige leder Morten Hagen på post@grimstadgolfklubb.no eller telfon 47822255 for mer informasjon om sponsormulighetene i klubben. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her