Proshop

Klubbens proshop

På Grimstad golfklubb har vi en flott, innbydende proshop med et  godt utvalg av både klær og utstyr; alt fra sko, klær, bagger, traller, køller m.m.

I proshopen finner du merkevarer fra hovedsakelig Callaway, Puma, Cobra, FJ, Titleist, Macade, Ogio og Pinguin.

I 2021 totalrenoverte vi store deler av klubbhuset. Med god hjelp fra våre samarbeidspartnere Fevik Elektro, Kulør Odden og Skalahus M&M Bolig og en solid dugnadsinnsats, reiv vi ned et par vegger som gjorde plass til et hyggelig sitteområde, nytt kontor og utvidet proshop. Vi fikk også på plass et klubbverksted som drives av vår sertifiserte køllemaker og custom fitter Per Niklas Lööv.

I 2022 gjør vi nok en oppgradering av proshopen. En av våre trofaste klubbmedlemmer på Cubus på Oddensenteret har gitt oss fritt leide til å plukke med oss det vi måtte trenge av butikkinnredning til proshopen.

Butikken fylles opp med nye varer i mars og april. Kom innom for en titt!