Nyheter

Resultat par-scrambleturnering

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 13. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Kristian Halvorsen og Tore G. Gundersen gjentok suksessen fra forrige helg og stakk også denne helgen av med seieren!

Lørdag 11. juni stilte 30 lag til start i 18-hullsturneringen som ble spilt i par-scrambleformat. Det var mange artige og kreative lagnavn, men det var naturligvis golfferdighetene som stod i sentrum og som var det avgjørende for resultatet. 

Den gjeve førsteplassen gikk til Full fræs bestående av Kristian Halvorsen og Tore G. Gundersen. Juniorene Fredrik Gundersen og Jo Ølberg (Wanabe Birdies) tok en god andreplass, mens far og sønn Erik og Benjamin Mørland (The Mørlands) spilte seg til tredjeplass. Gratulerer! Resultatlista i sin helhet: https://grimstadgolfklubb.no/turneringer. Premiesjekker til de 10 beste lagene kan hentes i proshopen.

I samme turnering foregikk det også uttaksspill blant kvinnene om hvem som skal representere klubben i lag-NM 16. og 17. juli på Utsikten golfpark i Kvinesdal. Vinnerlaget Tuppen og Lillemor (Mona Ommundsen og Ingvild W. Limm) tok internseieren med -5 over Par-terapautene (Hanne Kristiansen og Beate H. Mikkelsen) med -4.  

De som reiser til Lag-NM på Utsikten er:

HERRER
Kristian Halvorsen og Tore G. Gundersen
Morten R. Henriksen og Geir Tungesvik

KVINNER
Mona Ommundsen, Ingvild W. Limm og Beate H. Mikkelsen. Hanne Kristiansen står som reserve.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her