Nyheter

Premierapport Grimstad Champions Cup 18 hull singleturnering

Av: Hanne Kristiansen  |  Publisert: 4. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gratulerer til vinnerne av Grimstad Champions Cup 18 hull single turnering; Morten Røer Henriksen, Erik Mørland, Kåre Ragnar Aaberg og Martin Morterud. Velspilt!

Nedenfor vil du kunne se premierapporten og premiene for andre turneringen i Grimstad Champions Cup!
Det ble gitt ut premier til 1/3 av de beste som spilte under Grimstad Champions Cup 18 hull single turnering søndag 4. juni.

3 125kr - ENGENES AABERG, Kai Ragnar 38,3 40 F 40

I tillegg hadde vi to "mini- konkurranser", nemlig "nærmest streken" på hull 5/14 og "longest drive" på hull 3/12. Vinnerne vant en golfhanske, som kan hentes i proshopen.
- Vinneren for "nærmest streken": Stig Sandøy
- Vinneren for "longest drive" for herrer: Geir Tungesvik
- Vinneren for "longest drive" for damer: Mona Ommundsen

Dem som ikke var til stede under tildelingen kan hente premiene sine i proshopen!

I tillegg til dette har vi fått oss et lite samarbeid med Plantedottir i forbindelse med Grimstad Champions Cup, hvor hun stiller med en fin blomsteroppsats til vinneren i cup-delen av turneringen (OoM)! Denne gangen ble vinneren Anni Malmer Nybøen, som kan hente blomstene sine i proshopen.