Nyheter

Klubben inngår samarbeid med Ærlig Mad!

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 24. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er så heldige å bli sponset med lokale råvareprodukter til premiering i turneringer og vi vil tilby utvalgte produkter i proshopen.

Det er viktig for oss å samarbeide med lokale aktører. Listen av samarbeidsavtaler øker stadig. og nå kan vi kan stolt meddele at vi har inngått et samarbeid med råvareforedleren Ærlig Mad i Grimstad. Sortimentet består blant annet av honning, saft, syltetøy som er produsert med lokale råvarer. 

Ærlig Mad vil sponse klubben med gode og kortreise premier i turneringer fremover! Allerede førskommende søndag på 18-hullsturneringen, som også er en del av Rema 1000 Myrene Champions Cup, får deltagerne muligheten til å kjempe om flotte premier - i tillegg til heder og ære. Deretter vil vinnerne i alle klasser i torsdagsturneringen Skalahus Challenge bli premiert med ulike produkter fra Ærlig Mad.

Det er Jan Fossnes som har startet opp og driver Ærlig Mad. Han har jobbet som faglært kokk i 20 år. Han ble nylig sertifisert birøkter og har et bredt interessefelt og et ønske om å nyttiggjøre frukt og bær som kanskje ellers hadde gått til spille. Jan plukker selv og tar imot frukt og bær fra hager og overskuddslager. Man kan også levere selvplukket frukt og bær for så å få tilbake ferdige produkter med personlige etiketter. Vi blir nå et av flere utsalgssteder som kan tilby gode lokale produkter av høy kvalitet, og håper våre medlemmer vil prøve noen av produktene vi kommer til å selge i proshopen. De vil garantert falle i smak! Et utvalg produkter vil være i salg i løpet av uka. 

Sjekk ut Ærlig Mad sin nettside, og følg gjerne Ærlig Mad på Facebook og Instagram.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her