Nyheter

Ny og større drivingrange!

Av: Admin  |  Publisert: 18. januar 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Da er vi endelig i gang med arbeidet med ny drivingrange!

Det ble til slutt Ødegården Planteskole som fikk jobben med å anlegge ny drivingrange for Grimstad Golfklubb. Vi hentet inn tilbud fra 4 ulike entreprenører. David Litlekalsøy er vår prosjektleder, og til å hjelpe seg har han fått med seg leder av baneutvalget, styreleder og styrets nestleder.
Den nye rangen skal huse ca 30 båser med utslagsmatter, så da håper vi det skal være plass til både seniortrening, dametrening, juniortrening, knøttetrening og annen trening samt plass til noen som ikke er med på noen av disse treningene. 
Det vil også bli sittegrupper med benker i tilknyttning til rangen, så det skal legges til rette for litt sosialt preik mellom slagene også!
Mellom dagens range og ny range blir det "knøtte bane". Planen er å anlegge 3 korte hull med greener for knøttene, men gir også alle oss andre en glimrende mulighet til å finpusse nærspillet. Med dette nye treningsområdet tror vi at alt skal ligge til rette for at de som ønsker skal få utviklet seg som golfere, om du er nybegynner eller "proff" i huetsurprise, så blir dette et treningsanlegg for alle!smiley

Vi satser på at anlegget med de nye mattene er klare i løpet av mars, (om vinteren er samarbeidsvillig), selv om vi fikk en start som ikke var helt ønskelig med snøværet som kom samme dag som arbeidene startet.

NB! Det kan bli litt grisete på veien mellom anleggsplassen og innkjøringen til golfbane og på veien opp til hull 5, da vi deponerer jorden vi graver vekk mellom hull 5 og stien mellom hull 8 og 9. (Også kalt "Einars plass"!) Om traktoren kommer med et jordlass så slipp han forbi før dere slår ut på hull 5.

Med vennlig hilsen
Styret 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her