Nyheter

Ny nettside!

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 18. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen inn på Grimstad golfklubbs nye nettside. Nettsiden er bedre tilpasset golfinnhold, og gir et helhetlig inntrykk av hva Grimstad golfklubb har å by på.

Hull 8
Vi kan nå stolt vise frem klubbens nye nettside, og ønske alle våre medlemmer og gjester velkommen inn for en titt.

Grimstad golfklubb har skiftet nettsideleverandør fra Moava til Scangolf. Grunnen til av vi valgte å skifte fra den lokale leverandøren Moava, var at Scangolf tilbyr et CMS-system skreddersydd for golfklubber. Clubsite-systemet er utviklet av Scangolf som har over 25 års erfaring med å distribuere golfrelatert informasjon på internett. Vi er nå en av rundt 30 andre norske golfklubber som bruker Clubsite. 

Vi takker Moava for den gode supporten vi har fått. 

Den nye nettsiden er bedre tilpasset golfinnhold, og gir et helhetlig inntrykk av hva Grimstad golfklubb har å by på. Vi har hatt fokus på å videreutvikle og forbedre informasjon og innhold på siden. Målet vårt er at medlemmer og gjester får en godt inntrykk av klubben vår, og synes det er lett og oversiktlig å finne frem på nettsiden - og ikke minst, får lyst til å spille golf!
 
Blant nye funksjoner i forhold til den gamle nettsiden, har vi nå fått "Se dagens status" som gir nyttig informasjon om banen, åpningstider, dagens aktiviteter og været. 

Nettsiden har også en egen bloggerfunksjon. Her kan vi legge til medlemmer som ønsker å skrive blogginnlegg og dele bilder og annet innhold som gir et innblikk i hvordan vi har det her på Grimstad golfklubb.

Våre sponsorer får med den nye nettsiden bedre profilering, og sponsorprogrammet til klubben blir mer synlig. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med vår lokale samarbeidspartnere, og håper at flere bedrifter vil se verdien i å støtte opp om Grimstad golfklubb. 

Vi håper alle setter pris på dette løftet for klubben som den nye nettsiden er.

Nå nærmer det seg både åpning av driving rangen og sommergreener, og vi gleder oss stort til åpning av hovedsesongen. Vi sees!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her