Nyheter

Avtale mellom Grimstad Gk og Birdiehuset simulator

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 15. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klubben kan gledelig informere våre medlemmer at vi har inngått et samarbeid med Birdiehuset på Fevik!

Birdiehuset består av et stort rom med innebygd golfsimulator av typen Trackman 4, sofahjørne, TV og lydanlegg, kjøleskap med utvalgt drikke og snacks for hyggelige sammenkomster med golf i fokus.

Birdiehuset tilbyr klubbens medlemmer en rabattert pris på kr.180 per time (kl. 08 - 14) og kr. 200 fra kl. 14.00 og utover. Det er ingen medlemskapavgift; prisene gjelder fra første time.
Birdiehuset ble startet av tre lokale golfere: Morten Johansen, Espen Asbjørnsen og Ofeigur Johann Gudjonsson.

Det er enkelt å booke tid på: https://www.matchi.se/facilities/birdiehuset, eller i Matchi-appen. I feltet "kampanjekode" skriv inn "Grimstadtidlig" hvis du booker tid før kl.14, og "Grimstadsent" hvis du booker fra kl.14.00 og utover.  Man får utdelt kode for å komme inn i bygget.

I tillegg til rangetreningsmuligheten og vanlig banespill, inneholder Trackman 4 flere spillmoduler som Bulls Eye, Capture the flag og Closest to pin som er morsomme spill for både vennegrupper og konkurranselystne golfere.

Alle som ønsker hjelp til oppsett for privat turnering, eller annet, kan ta kontakt for å få gratis hjelp til å arrangere turneringer på alle nivå. I januar foregår det en Nærmest pinnen-turnering som er åpen for alle.

Kontaktinformasjon:
Tlf: 469 80 866
E-post: birdiehuset@outlook.com
Adresse: Østre Vessøya 42, 4870 Fevik
Facebook: https://www.facebook.com/BirdieHuset/
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her