Nyheter

Narvesen Tour 2022

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 16. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Søndag 15. mai ble det arrangert Narvesen Tour hos oss. 60 deltakere, fin bane og et strålende vær satte rammen for arrangementet.

Kl. 10 gikk startskuddet for den minste klassen, Mix 6-8 år. Fem spillere med caddier og en liten heiagjeng gikk i samlet flokk til hull 4, for å spille 6 tilpassa hull. 

Mix 9-12 år gikk ut fra hull 1, og spilte 9 hull på den nye 29-banen for juniorer. I denne klassen var det ny lokal deltakerrekord med 7 spillere fra Grimstad golfklubb. Smilene satt løst og gleden var stor etter runden. Det ble levert mange gode runder av både lokale spillere og gjestespillere - og flere våknet nok opp med nytt handicap mandag morgen. 

Ungdomsklassene fortsatte utover dagen. Det var fine forhold på banen, noe som resulterte i flere gode resultater. Grimstad golfklubbs Anders Windegaard leverte dagens runde med utrolige -17! Han vant G13-15 netto med hele 14 slag. Han stakk også av med 2. plassen i G13-15 brutto. En utrolig sterk prestasjon. I denne klassen stilte 2 gutter fra Grimstad.
 
I den eldste gutteklassen var det fire Grimstad-spillere med. Det ble en fin 3. plass til Seth Vetvik i G16-19 brutto. I G16-19 netto ble det 4. plass til Seth og 5. plass til Benjamin Mørland. Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner!

Vi takker alle de frivillige som stilte opp i sekretariatet, som startere, forecaddies, sørget for grilling og kos m.m. Vi retter en ekstra takk til de som har gjort en super innsats med planleggingen av arrangementet, inkludert de som har gjort banen best mulig før turneringen. Deltagerne var strålende fornøyde med en gøy og lærerik dag på banen - ikke minst de som spilte sin første golfturnering! Vi gleder oss allerede til neste år. 
 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her