Nyheter

Grimstad Gk inngår simulatorsamarbeid med GolfLab!

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 15. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er kommet ny golfsimulator i Grimstad - GolfLab.Avtalen innebærer at junior elite får 4 timer gratis trening hver mandag. Resten av medlemmene får 50% avslag på medlemskap.

Åpner for booking 23. desember!
GolfLab er Grimstads nye golfsimulator med to Trackman 4-simulatorer.

Trackman er den foretrukne simulatoren til Viktor Hovland, samt 85 % av PGA-proffene. Det er over 100 golfbaner, treningsverktøy og spill å velge mellom. 

Styret i klubben har sett lokalet under bygging, og kan fortelle om flotte fasiliteter. Det bygges ekstra brede båser i widescreenformat og god plass med tanke på korona. Bookingen åpner f.o.m. torsdag 23. desember, og skjer via appen MATCHI (last ned i App Store eller Google Play og søk på GolfLab Grimstad). Etter du har booket får du en kode til døren og din bås lyser opp på innsiden. 

Senteret ligger over Meny på Odden, og har gratis parkering på toppen av parkeringshuset.

Avtalen innebærer at junior elite får 4 timer gratis trening hver mandag. 
Resten av medlemmene får 50% avslag på medlemskap til kun kr.450 (normalt kr.900). Dette senker prisen fra kr.250 til kr.190 per time. Her får man muligheten til å holde golfsvingen ved like, eller trene målrettet for forbedringer i spillet til sommergreenene åpner igjen.

Send en mail til post@golflab.no og oppgi at du er medlem i Grimstad Gk, så ordner de resten. 

Mer informasjon finnes på hjemmesiden: https://www.golflab.no, eller @golflabgrimstad på Facebook og Instagram. 

Ønsker dere faste tider på dagen, så er det også mulig til rabatterte priser, send mail for info. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her