Nyheter

Dugnadstirsdag!

Av: Beate Hallberg Mikkelsen  |  Publisert: 10. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dugnadsgjengen er godt i gang med årets dugnadssesong. De tar gjerne i mot flere som har anledning til å delta på dagtid en gang i blant.

Dugnadsgjengen som stiller opp på tirsdager - også i regnvær - avslutter i tradisjon tro arbeidsøkten med vafler og kaffe på huset. 

Når det gjelder dugnad generelt på klubben, ser vi at det stort sett er de samme som stiller opp. Det betyr at det faller mye arbeid på få. Derfor håper vi at i år kommer det til flere som ønsker å bidra og hjelpe de som allerede står på og har stått på i mange år. For nye medlemmer er dette en fin måte å bli kjent i miljøet og få nye golfvenner.  

I tillegg til tirsdagsdugnaden, vil de fleste utvalgene (Baneutvalget, Turneringsutvalget, Juniorutvalget, Sponsorutvalget m.fl.) sette pris på all hjelp de kan få. Ta kontakt om du ønsker å bidra med noe: post@grimstadgolfklubb.no. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her